CODA Apeldoorn
Description not available

Contact Information

EMAIL

CODA-Apeldoorn@slidart.com

WEB

ADDRESS

Vosselmanstraat 299, 7311 CL Apeldoorn, Netherlands

Gallery Timings
MON
TUE
WED
THU
FRI
SAT
SUN
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
Collection

Alstublieft, dank u wel. Oude geschenken geven bij hoogtijdagen aan jong en oud. Historisch Museum Moerman o Apeldoorn.

unknown

nad fashion Que?Pasa en Kapsalon na Peluqueria van Frank Gomez.

unknown

Foto uit map "Herinneringen aan Apeldoorn", genomen in oostelijke richting vanaf het Oude manneno en vrouwenhuis, hoek Gardenierslaan.

unknown

Map met Christiaan Sgroten's kaarten van de Nederlanden, in reproductie uitgegeven onder auspiciën van Het Koninklijk Nederlandsch Aardrijkskundig Genoorschap, gereproduceerd neiden, E.J. Brill, Ä1. Sgroten heeft 2 atlassen vervaardigd. Deze kaarte

unknown

Kaart van omgeving Deventer van Nijbroek tot Achterhoek en van Broekland tot Deventer. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â4.

unknown

Kaart van Elspeet (West) van Hulshorst tot Staverden. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van omgeving Doesburg van naagoSoeren tot Doesburg en van ohedenseveld tot Emmer. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â4.

unknown

Kaart van omgeving Voorst van Aardenbroek tot Eerbeek en van Oosterhuizen tot Voorst. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â4.

unknown

Kaart van omgeving Wijhe van Assendorpsche Broek tot Nijbroek en van Dijkhuizen tot Overwetering. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â4.

unknown

Kaart van Garderen Oost van Hoog Soerensche Veld tot Apeldoorn en van Wiesselse Veld tot Ugchelen. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van Garderen (West) van Speulderveld tot Kootwijksche Veld. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van Elspeet (Oost) van Soerel tot Nierssen. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van de Harskamp (West) van het Kootwijksche Zand tot Otterloosche Zand. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van Ginkel (Oost) van het Deeler Woud tot oozendaal. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van de Harskamp (Oost) van Ugchelse Bosch tot Deelerwoud. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Kaart van Ginkel (West) van het Otterloosche Bosch tot Wolfhezen. Vervaardigd voor de Amerikanen in de oorlog door het Arm Map Service. Second Edition Â5.

unknown

Canadese officier plant een boom.

unknown

Boomplantdag. Onder het toeziend oog van een houtvester plant de schooljeugd een boompje.

unknown

Boomplantdag. Onder het toeziend oog van een houtvester plant schooljeugd een boom.

unknown

Manufakturen v.d Plant & ZN

unknown